gegroet - Reisverslag uit Montrevel-en-Bresse, Frankrijk van Danny Verheij - WaarBenJij.nu gegroet - Reisverslag uit Montrevel-en-Bresse, Frankrijk van Danny Verheij - WaarBenJij.nu

gegroet

Blijf op de hoogte en volg Danny

05 Augustus 2006 | Frankrijk, Montrevel-en-Bresse

helloooo

voila, het is weer tijd voor n update...

K heb sinds de laatste update meer dingen beleft, dus vanaad wordt het nog boeiend ook :D

we hebben inmiddels met het hele team de blue night avond gehad. helemaal geweldig. niet de franse disco's.... neenee die stellen natuurlijk helemaal niks voor :P, maar met heel het team bij elkaar. het was zoooo enorm gezellig. k was om 4 uur thuis. en de volgende dag gewoon om 9 uur beginnen :D (die hard)

heb in tussen ook al een morgen op het politiebureau doorgebracht. en niet omdat ik iets gestolen, kapot gemaakt of opgegeten heb, nee nee gewoon om te vertalen. er loopt op het park een heuse potloodventer rond hahahaha ik hoor jullie denken, podloodventer???? daar willen we wat meer informatie over, nou daar gaat ie dan:D

de beste man, rond de 70 en inwoner van het dorp, komt vrijwel dagelijks naar de camping, loopt naat het strand, en kleed zig daar om. en op zoon manier dat iedereen alles ziet hangen. jullie zullen wel denken, nja kan gebeuren is tog niks mis mee? klopt. maar wel als je het ongeveer 20 keer binnen een uur doet.
dus ik mocht gezellie mee naar de gendarmerie om alle verhalen te vertalen. leuuuuuk:s

nja, verder ben ik ook iedere keer de lul als nederlandse jongeren zig weer is zwaar misdragen. dit doen ze zeer regelmatig btw.

maar ondanks al deze gebeurtenissen heb ik het nog steeds vreselijk goed naar m'n zin, en heb ik zojuist met m'n baas gepraat over volgend jaar. jaja ik ga weer :d

terug naar de stage, morgen is voor mij de grote dag, meneer doesburg komt mij bezoeken. hij blijft hier op de camping slapen. jawel in een een tentje:P
en aangezien het hier al een paar dagen oud hollands tering weer is, gaat dat nog heel leuk worden:p

de volgende update zal over ongeveer 2 weekjes komen. dan gaan alle seizoenskrachten naar huis, en blijf ik hier in m'n eentje achter. snik :(

mja ik dank jullie weer voor jullie getoonde interesse, leuke reacties en meedeleven.

gros bisous,

Danman

• 05 Augustus 2006 - 20:16

Sam:

hai mop, wat een lang en interessant verhaal zeg :O pfoe pfoe. Heb al tijdje nix meer van je gehoord en op msn praat je eigelijk ook niet tegen me...vast te druk met je werk. Nou ik spreek je wel weer, succes met tolken!!
    dikke knuffel

• 06 Augustus 2006 - 09:05

Niek:

Haha ja hoor wat jij allemaal weer meemaakt :P alles goed in France? Hier wel hoor :) ben net naar mallorca geweest ff t mannetje opzoeken :) nog ffies en dan zijn we weer klaar veel plezier nog en doe geen dingen die ik ook niet zou doen :P xxxx

• 06 Augustus 2006 - 11:32

Maris:

Hee Dan! Klinkt goed allemaal! Beter ook dat je volgend jaar terug mag komen! Spreek je snel, Xx

• 07 Augustus 2006 - 08:05

Belletjes:

nou die postbode in frankrijk vond jouw camping iets te ver....dus nu maar weer post vanuit Barendrecht sturen!!salut

• 07 Augustus 2006 - 11:52

Marja:

hoi dan, nou je verveeeld je in ieder geval niet.leuke verhalen hoor, ga zo door! en doe hr doesburg de groeten van mij. adios

• 07 Augustus 2006 - 12:01

Petra + Familie:

Hai Danny,

Zo te lezen, heb je het heel erg naar je zin. Vorige week zijn we terug gekomen uit Portugal. Prachtig weer en lekker eten voor een spotgoedkope prijs. Dit is dus ook voor herhaling vatbaar. De foto's die je gestuurd hebt, krijgen we niet geopend. Nou zijn wij inmiddels van de oude garde en dus niet meer zo bekend met internet, sms-diensten etc. Ik (+ de rest van de familie) wens je nog een heel fijne augustusmaand toe.

Liefs uit Bru

• 27 Augustus 2006 - 12:54

Wendy:

Heey dannepan, leuk je verhaaltje weer... Als we terug zijn gaan we weer ff gezellig wat drinken haha, dan regel ik dat ik geen auto moet rijden daarna;) xxx