some 70 days to go!!! - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Danny Verheij - WaarBenJij.nu some 70 days to go!!! - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Danny Verheij - WaarBenJij.nu

some 70 days to go!!!

Blijf op de hoogte en volg Danny

20 December 2006 | Nederland, Rotterdam

Halloooooo fans

Het gaat nu dan echt opschieten... we zijn druk bezig.. en de vertrekdatum komt alleen maar dichter bij.

Van de week hebben we onze paspoorten weggebracht, om het visum voor China erin te laten plakken. Volgende week zullen we het zelfde doen voor Vietnam en de weer daarop voor Laos.

De verzameling inentingen heb ik ook al bijna compleet:d. Ik moet er nog 1... en dan zijn we good to go!

Het ticket is inmiddels ook betaald. (eindelijk ;)) Er is dus geen weg meer terug. Nu maar hopen dat alle visa goedgekeurt worden... anders kan het nog leuk worden :p.

Ik ben mezelf nu verder aan het verdiepen in de locale culturen en talen. Een hele goeie vindt ik zelf dat het verboden is om als buitenlander sex te hebben met een Laotiaan, als je niet met diegene getrouwd bent. Alsof we dat van plan waren :p.

Voor nu laat ik het hier weer even bij... ik houd jullie op de hoogte!

Ciao!

• 21 December 2006 - 09:40

Erik Verheij:

he neef, hoorde van mijn moeder dat je 2 maanden naar azie gaat. Helemaal goed; ik vond vooral Laos helemaal top. ga er lekker van genieten en in Laos zijn best mooie vrouwen, haha

• 22 December 2006 - 16:18

Lauratje :P:

hoi, hoi danny wat leuk dat je weer eens weg gaat hoe lang ging je ook al weer weg ????? en als ik het mag vragen hoeveel prikken heb je al achter de rug dan :P maar moet weer gaan ik zie je zondag weer dan gaan we lekker wokken dat is ook chine's achtig doeg

• 27 December 2006 - 22:33

Diana,kids Verheij: