Hermit holiday
Door: Danmann
Blijf op de hoogte en volg Danny
01 September 2011 | Nederland, Schiphol
Zoals altijd, start ik mijn reis op de leukste plaats van Nederland: Schiphol!
Vanmiddag om 15.30 vertrekt Emirates met mij aan boord richting Dubai en aansluitend naar Beijing. Hier blijf ik een nachtje om vervolgens door te vliegen naar de Noord Koreaanse hoofdstad Pyongyang.
Na 8 dagen indoctrinatie en het aanbidden van The Dear Leader ga ik met de trein terug naar China, om de volgende dag door te vliegen naar de Zuid Koreaanse hoofdstad Seoul.
Ondanks dat ik geen idee heb wat me allemaal te wachten staat, heb ik hele hoge verwachtingen bij deze reis! Met mijn reiservaring zou je snel denken dat de spanning snel weg is, maar toch begint het nu te kriebelen!
Tijdens het verblijf in Noord Korea ben ik op geen enkele manier te bereiken. Ik heb geen telefoon, geen internet en geen Facebook. Ik kan hooguit een kaartje sturen.
Als ik over twee weken niet op Schiphol ben, is de kans groot dat ik mijn verblijf ter plaatsen met een paar jaartjes Yodok heb verlengt.
Voor nu, wens ik jullie een hele prettige werkweek! Ik keer jullie even de rug toe.
De groeten!
01 September 2011 - 17:30
Kayleigh:
Veel plezier mop! Ben benieuwd hoe je het zult hebben daar :-)
X -
18 September 2011 - 08:46